Két fogorvossal sikerült beszélgetésbe kerülni, úgyhogy megkérdeztem, valóban jó-e a pálinka fogfájás esetén, és ha igen, hogyan és mire? ("Öblögetni, nem lenyelni!" - mondta mindig az anatómia tanárom...)

Kiderült, hogy a 70%-os alkoholt használják fertőtleníteni, és a pálinka már 40%-os, úgyhogy fertőtleníteni mindenképpen jó.

Azon kívül, mivel felszívódik az alkohol a nyálkahártyán, a szájban, gyorsabban, mint a gyomorból, és kikerülve a májat,

így a kedélyállapotot mindenképp javítja, az meg növeli a fájdalomtűrőképességet.

Lektorálta: Dr. Benkő Krisztina.:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://drtucc.blog.hu/api/trackback/id/tr431279644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása