Az ondó összetétele (egy átlagos magömlésben)

Összmennyiség

4ml (2 ml alatt alultermelésről, 6ml fölött túltermelésről van szó, a gyanakvók méregethetik házilag)

Prosztataváladék

15% - 30%

Ondóhólyagból

60% - 70%

Spermiumok száma

kb. 200 millió

Szín

matt-fehér, sárgás (HA pirosas árnyalat kerül bele, gyanakodni kell! )

Állag

nyúlós és ragacsos, 15—30 perc alatt elfolyósodik

Az ondó tehát nem csak spermákból áll, nagy része egyéb váladék.

A PH értéke 7,2, azaz kicsit lúgos. (Ellensúlyozásaként a kicsit "ellenséges", méhnyakszáji savas hatásnak, amiben elpusztul.) Szobahőmérsékletre is érzékeny. A herék ezért is helyezkednek el a hasüregen kívül, bár kétségtelen, így szebbek is, mert látszanak...de a 35 C-ot is könyebb így biztosítaniuk, amire a spermiumoknak szüksége van.

Ezért is baj a meleg vagy szűk ruha. Az egsészséges férfi laza:-)

Sűrűsítés, Hígítás

Sűrűsége nem állandó, naponta változik, a testmozgás mennyiségétől, étkezéstől nagyban függ. Javítható az állaga, sűrűsíthető házilag fehérje tartalmú dolgokkal, pl tojás vagy zselatin, és hígítható, ha nem megfelelő. Ebben segíthetnek: a búzacsíra, az omega-3-olajak, a szelénium és a cink.

Ízesítés

Rontja az ízét állítólag a cigi, kávé, alkohol, és fura mód a fokhagyma, javítják:  kivit, zeller, görögdinnye, áfonya, szilva.

A kávétól és az alkoholtól állítólag kesernyés, míg a túl nagy mennyiségű állati fehérjétől savanykás ízű és dohos szagú lesz. Kíváncsi vagyok, ki kísérletezte ki...Több helyen írják: "Az ondó illata gesztenyére emlékeztet". Nekem nem szokott eszembe jutni róla, de majd figyelek...

Az ideális férfi ondóíz szempontból tehát egészségesen étkezik, mozog, nem iszik alkoholt, kávét és laza. Bár szerintem tudna mit mondani a könyveknek a jó ízről az, aki dohányzó férfiba szerelmes, de nagyon...

Vitaminkoktél

C-vitamint, kalciumot, klórt, koleszterint, citromsavat, keratint, fruktózt, tejsavat, magnéziumot, nitrogént, foszfort, káliumot, nátriumot, B12-vitamint és cinket is tartalmaz.

Ezen kívűl remek a bőrnek, a szemkörnyéknek kifejezetten jó a cink.

Nincs ondó

akkor, amikor a hasüregbe ürül a váladék. Létezik tanítás a tantrikus szexben arra, hogy a gát bizonyos pontját kell megnyomni ejakulációkor, s akkor nem kerül kívűlre semmi. Síva arról híres, hogy magját a földre soha nem ereszti, és erre büszke. Ő az, akit gyakran álló linguamként (hímvesszőként) ábrázolnak. Azért elgondolkodtam, nem azért volt-e értékes arrafele ez a tanítás, mert nem támogatták tovább a túlnépesedést, vallástestületileg.

Sperma-allergia

A nőknél 20 és 30 között jelentkezik, általában az első közösüléskor már rögtön. Férfiaknál akkor, ha valamiért a vérükkel érintkezik a spermium. A partnercsere nem megoldás a nőknek, az esetek többségében a reakció kialakulásáért a spermium egyik fehérje-összetevője a felelős, amely minden férfi spermájában megtalálható. Az első tünetek jelentkezésekor érdemes orvoshoz fordulni. ( www.allergiakozpont.hu )

A bejegyzés trackback címe:

https://drtucc.blog.hu/api/trackback/id/tr271288315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manofinca 2009.08.14. 10:10:57

kicsit lehültem mikor olvastam...ki lehetett ilyen alapos hogy kipropálgatta az ízvilágot ..nem semmi!! lehet főfoglalkozású volt?!:)

Anabelle_ 2009.08.14. 10:16:09

Kivételes meglátás a Manofincáé:-)))

etkezesiso 2009.08.14. 12:50:30

Ez IGEN! Akkor a pasikat gyümölcskúrára kell fogni?
A dinnyének mondjuk most még szezonja van -azért a szilvával óvatosan, nem biztos hogy a megfelelő hatás érhető el-nagy mennyiség elfogyasztása esetén
Konkrétan a mellékhelységről nem tud távozni
süti beállítások módosítása