Mit tehet az emberlánya, ha terhes és szülni szeretne? Nézzünk körben a net adta segítséggel. Lépések: hol vállalnak terhesgondozást? milyen feltételekkel? mennyiért? szülés? Neten keresőben a terhesgondozás szóra egészen szép számmal jelennek meg eredmények: drRose, Timmermann, Medicover, László Ádám, Telki, Sobel, Fülöp, Aranyosi, Zatik, hogy csak az első 20ban találtakat említsem. A honlapok egészen megnyerőek. Sobel és Aranyosi doktor oldalain részletes leírást kapunk, mikor milyen vizsgálatot kell és érdemes végeztetni. A drRose oldalán enyhén olvashatatlan sötét háttéren világos betűkkel ki lehet silabizálni, mikor mire van szükség, de hogy miért, arról nem esik szó. Hasonlóan kibogarászhatatlan a Medicover oldala. A Telki kórház viszont még ennyit sem árul el. Úgy látszik, a nagy intézmények már nem adnak annyit a tájékoztatásra. Szülés: Telki, drRose megoldja saját keretein belül. Medicovernél a páciensnek kell választani választási lehetőségek nélkül. Magánorvosoknál jó kérdés... Feltehetően állami intézetben, állami pénzen... A net alapján mindenképpen egyéni orvoshoz mennék. Alaposabbak, pontosabbak, jobban odafigyelőek. Bár a szülés helyének bizonytalansága eléggé aggasztó... Nektek mi a tapasztalat? Hová érdemes menni, és miért?

A bejegyzés trackback címe:

https://drtucc.blog.hu/api/trackback/id/tr311386317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a finnyás 2009.09.24. 09:50:01

Ez csak beállítottság illetve anyagi helyzet kérdése. Kinek ez jön be kinek az. Mindenkinek van jó és rossz tapasztalata ha már szült, ha meg még nem nincs mihez hasonlítania, hisz leírni mindent lehet. Itt is az dönt szerintem, hogy az orvosától, barátnőtől, kollegáktól stb. mit hall, mit javasolnak. Ami tutira nagyon jó és kár kihagyni az a 4D ultrahang. Még ha anyagilag nem is vagytok eleresztve érdemes egyszer legalább elmenni. Egy örök élmény, főleg ha hang is van hozzá. Mondjuk sajnos ezt csak kevés helyen tapasztaltam, vagyis összesen egy ilyen helyet találtam, az OxygenMedicálnál. Szuper, és egy örök emlék neked és a családnak is illetve majd a kis trónörökösnek.:)
süti beállítások módosítása