Végre egy hír a hazai médiában az orvosokról-egészségügyről, ami nem a hálapénzről, törvénytelenségről, kiskapukról, lenyúlásról, pénztelenségről szól! Hanem magáról az ORVOSLÁSRÓL!

"Gégemetszés egy golyóstollal Budapesten" (teljes cikk)

Mert ez az orvoslás. Nulla eszközzel, tudással életet menteni, gyógyítani.

És ez a megbecsülés is. Amikor ezt észreveszik!

Lesz olyan, amikor a sajtó, az emberek észreveszik, hogy az orvosok életet mentenek, gyógyítanak nyugati színvonalon - keleti eszközmennyiséggel és minőséggel.

Amikor a megbecsülésük eléri legalább a nyugati és a keleti közötti félútat. A hivatalos megbecsülés. A sajtó, az állam, a kormányzat részéről...

Amikor az orvosok szintén elfogadják a misztifikált félisten és a föld pora közötti félutat?

Azért jó ilyen cikkeket olvasni:) Köszönet!

A bejegyzés trackback címe:

https://drtucc.blog.hu/api/trackback/id/tr441395509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palimadár 2009.10.12. 16:44:05

Ha az életem múlik rajta, akkor örülnék ha megmentene egy félisten. De ciki ha ez csak egy cikk kapcsán merül fel, és nem természetes az orvosoknak hogy ők esküt tettek, és nem is akár mire. Hanem az életünk megmentésére.
Szerintem ez a feladatuk!!!

manofinca 2009.10.12. 18:33:16

Mázlistáké a világ!!!!!!!
süti beállítások módosítása