Ez a levél érkezett tegnap. Egyelőre kitesszük, így, ahogy jött, szóljatok hozzá! Közben szerzünk illetékes elvtársakat, akiket szintén megszólaltatunk. "Nekünk a párommal akad egy történetünk, ami érdekes is lehet, talán másoknak is. ... Ezzel a hírrel még aznap elmentünk a nőgyógyászhoz, aki teljes apátiával közölte velünk, hogy neki nincs már időpontja a következő hónapra, így állami finanszírozásban az abortsuz nem megoldható. Hiába fizettük a TB-t, teljesen felesleges volt. 6 éve nem jártam orvosnál, menyasszonyom is körülbelül ilyen régen látta a rendelőt utoljára. És amikor szükségünk lett volna egy beavatkozásra magánorvoshoz kellett fordulnunk. A beavatkozás így összesen 70 e Ft-ba került. A TB-ért tehát kaptunk egy kötelező fejmosást, kisfilmmel, hogy tudatosítsuk, emberéletről döntünk. Nem tudom, hogy az állami egészségügy teherbírása ilyen kicsi, vagy csak az abortuszt nem támogatja az állam. Mindenesetre ez a plussz geller nem hiányzott akkor még nekünk, tetejébe a kálváriánknak. Arról nem is beszélve, nem minden magyar állampolgár olyan szerencsés, hogy a havi költségvetésből futja egy 70 e-es plussz kiadásra, és azonnal ki is tudják fizetni... "

A bejegyzés trackback címe:

https://drtucc.blog.hu/api/trackback/id/tr861365532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anabelle_ 2009.09.07. 16:15:33

Dr. Hintalan Albert nőgyógyász szakorvos, főorvos volt kedves megkeresésünkre hozzászólni az olvasói levélhez:

"Legjobb esetben félreértésről lehet szó, erősebb kifejezést a
részletek ismeret nélkül nem kívánok használni. Ilyen nem fordulhat
elő. Panaszával megkereshette volna az adott szakorvosi rendelő
intézet vezetőjét, igazgatóját. A valószínűsített beavatkozásra
hazánkban csak a családvédelmi szolgálat jegyzőkönyvével lehet
jelentkezni a megjelölt fekvőbeteg intézetben. Számomra érthetetlen
miért került ennyibe a beavatkozás. Az állam által előírt legmagasabb
illeték kevesebb mint 30 000 Ft. .Érthetetlen a történet számomra. dr.Hintalan"

BGboss 2009.09.07. 16:59:49

Javaslom az óvszer használatát... töredékébe kerül, mint a 70ezer Ft. Ja, hogy ahhoz gondolkodni is kell? Ja, és hogy előre? Lehet, nehéz, de mindenképpen olcsóbb. Nem beszélve arról, hogy az mennyivel mentesebb a testi lelki tortúrától...

bobó1 2009.09.08. 16:20:31

én a doktorral vagyok 1véleményen ..elég furcsának tartom hogy nem végezték el a megfelelő beavatkozást???!!!Voltam párszor kórházban és volt pár abortuszos leányzó..talán félre lett informálva a pár...v talán nem akart állami kórházba menni...lehet?:))

manofinca 2009.09.08. 16:26:02

Nahát, elvagyok hülve ezen...még ilyet!

a finnyás 2009.09.09. 20:34:27

Ilyenkor jön jól ha az embernek van egy nőgyógyásza (akár privát helyen akár az SZTK-ban). Akit legalább évente látogat, hogy tuti nem küldi el és legalább a fogamzásgátlásról is lenne kivel beszélni... Egyébként államilag is pénzbe kerül és ha esetleg a műtét nem úgy sikerül mert a 1 vagy a 100 ból utána kerül sokba igazán...
süti beállítások módosítása